Monday, 14 October 2013

Wonderful World of English Camp is back!


Assalamualaikum wth

Alhamdulillah, WWE Camp is back again for the second time.
Atas permintaan ramai, kami berusaha untuk mengadakannya kembali, dan harapannya moga Allah mudahkan segala urusan untuk kita sama sama beri peluang pada peserta yang tak sempat sertai tahun lepas, dan juga kepada peserta tahun lepas yang sangat-sangat berminat untuk sertai lagi pada tahun ini.

Yuran seperti yang tertera di atas, ada diskaun istimewa untuk peserta yang kita kira sebagai alumni WWE. Ini merupakan tanda terima kasih kami kepada anda yang tidak putus memberi sokongan tahun lepas. 
Juga kami adakan konsep early bird, iaitu sebelum 1 November 2013, yuran adalah RM155 sahaja!!
WOW! sungguh murah kan? 
Alhamdulillah, dengan izinNya, kami cuba mengenakan yuran yang kami kira terbaik dengan fasiliti yang baik dan tempat penginapan yang selesa, insyaAllah.

Seperti biasa, pelbagai aktiviti akan diadakan. Paling utama adalah workshop English itu sendiri bertemakan Speaking with Style dan Amused with English yang akan dilatih oleh Coach Ridz dan Coach Sha. Masih coaches yang sama seperti tahun lepas, memandangkan feedback peserta tahun lepas yang sangat menggemari mereka =) 
Juga akan ada beberapa slot yang mementingkan ibadah, kerana kami juga berkonsepkan khemah ibadah pada tahun ini. Tadabbur, Tafakkur dan Tawassum akan mengajar adik adik untuk beribadah di mana sahaja, dengan cara yang mudah dan tidak lelah, tapi dalam masa yang sama berupaya menimbulkan rasa kehambaan kita padaNya, insyaAllah.
Kami juga akan mengadakan slot untuk keberanian dan keyakinan diri, seperti Point Hunt, Blackout, Subuh Walk dan lain lain. Diharapkan kita dapat mengasah keberanian adik-adik dalam menghadapi hidup yang serba mencabar ini.

Jumpa di sana! Sila hubungi PIC yang tertera untuk pendaftaran =)0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NISA’ berhasrat untuk menjalin hubungan akrab dengan pelbagai pihak seperti kementerian, agensi kerajaan, media serta NGO dalam usaha NISA’ untuk berkhidmat kepada masyarakat.


MISI NISA'

NISA' berhasrat melahirkan generasi yang mengagungkan agama, mencintai ilmu & berakhlak mulia. Misi NISA' ini akan tercapai melalui program-program yang dirancang dengan teliti, disemai dengan kasih sayang, dan disampaikan dengan penuh keikhlasan.


KEAHLIAN NISA'

Wanita berusia 15 - 40 tahun


SLOGAN NISA'

Slogan NISA' ialah "Penghubung Generasi Muda" atau "Connecting Youth", menggambarkan kesungguhan NISA' untuk menyatukan generasi muda melalui pendekatan bersepadu dalam usaha meningkatkan kualiti kehidupan masyarakat.

PRESIDEN:
Pn. Nur Aishah Sulong
(Contact No: 0139535916)

NAIB PRESIDEN:
Pn. Nurul Mukminah Yusof
(Contact No: 01111009240)

SETIAUSAHA:
Pn. Nurussolehah Yusof
(Contact No: 01119324325)

TIMBALAN SETIAUSAHA:
Pn. Nor Hafsah Muhammad Noor

PEGAWAI KEWANGAN:
Pn. Wan Normayani

EXCO UNIT PEMBANGUNAN INSAN (UPI):
Pn. Fatimah Az-Zahra M.Yahaya

EXCO UNIT PENDIDIKAN & KERJAYA (UPK):
Cik Sakinah Abdul Aziz

EXCO UNIT KAUNSELING & KEBAJIKAN (UKK):
Pn. Siti Zuhaidah

EXCO UNIT KESENIAN & SUKAN (UKS):
Pn. Hayati Ibrahim

EXCO UNIT NISA' NEWS & NETWORK (3N):
Cik Norasyikin Safieny